Zakelijke verhuizingen

Gaat uw onderneming verhuizen? Verhuisbedrijf Koot is uw bijzonder geroutineerde specialist in zakelijke verhuizingen en projectverhuizingen. Als wij het niet kunnen, kan niemand het. Want geen uitdaging is ons te groot.

Uw goederen zijn bij ons in goede handen. Wij verhuizen alles met de grootst mogelijke zorg. En gaat het om extra kwetsbare goederen, dan zorgen wij voor de juiste bescherming tijdens het transport, onder meer met folie en dekens. Zo maken wij voor veilig verhuizen van uw computers gebruik van speciale computerboxen. Ook onze opslagfaciliteit is veilig en vertrouwd dankzij vloerverwarming, klimaatbeheersing en diverse grondige beveiligingsmaatregelen in onze opslagloods.

Verhuizen bedrijf kosten

De kosten van onze zakelijke verhuisservice hangen af van diverse factoren. Daarom zijn verhuiskosten bij ons maatwerk. Wij gaan eerst met u in gesprek over volumes, gewichten, afstanden en speciale wensen zoals opslag of in- en uitpakken. Op basis van die informatie krijgt u van ons een duidelijke en complete offerte op maat.

Zakelijke verhuizingen

Zoekt u een expert in zakelijke verhuizingen? Wij verhuizen u snel en volgens afspraak. Neem contact op.