Internationale verhuizingen

Koot Verhuizingen verzorgt ook internationale verhuizingen. Wij zijn uw internationaal verhuisbedrijf voor verhuizingen naar of vanuit het buitenland. Daarvoor beschikken wij over alle kennis en opslagfaciliteiten.

Geen afstand is te groot voor Verhuisbedrijf Koot

Zoek u een verhuizer voor een internationale verhuizing? Bij Verhuisbedrijf Koot bent u aan het juiste adres. Wij verhuizen u van en naar Nederland, binnen Europa en zelfs wereldwijd. Daarbij komen wij onze afspraken na, daar kunt u op vertrouwen. Wij kennen de wegen overal ter wereld en nemen u de zorg voor uw verhuizing graag uit handen.

Vooraf een duidelijke en complete offerte

Een grondige voorbereiding is het halve werk. Daarom inventariseren wij vooraf nauwkeurig hoe de internationale verhuizing eruit ziet. Als wij exact weten wat er wanneer en waar moet gebeuren, krijgt u van ons een heldere en complete offerte, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent.

Full-service internationale verhuizing

Kunt u zelf niet (altijd) aanwezig zijn bij uw internationale verhuizing? Geen probleem. Met onze full-service internationale verhuizingen nemen wij u de complete zorg voor de verhuizing uit handen, inclusief het in- en uitpakken en eventuele opslag van uw huisraad of invetaris. U trekt de deur achter u dicht, wij regelen de verhuizing en als u de deur op de plaats van bestemming opent, staat alles kant en klaar.

Internationale verhuizingen

Internationale verhuizing? Bij Verhuisbedrijf Koot bent u aan het juiste adres. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.