Opslag van inboedel, meubels en huisraad

Onder meer bij verhuizing en bouwprojecten is soms ruimte nodig voor opslag van inboedel, meubels en huisraad. Wij bieden opslagfaciliteiten voor uw complete inboedel, zakelijk en particulier: veilige opslag, voor elke gewenste periode!

Veilige, geconditioneerde opslag van uw spullen zo lang u wilt bij Verhuisbedrijf Koot.

Zoekt u tijdelijk ruimte in voor opslag van uw inboedel of inventaris in de provincie Groningen? Voor zowel particulieren als de zakelijke markt bieden wij opslagruimte in ons bedrijfspand in Winschoten. Uw spullen staan er veilig en zijn goed verzekerd. U krijgt ze zo terug als u ze bij ons hebt achtergelaten.

Tijdelijke opslag inboedel particulieren

Voor particulieren bieden wij mogelijkheden voor opslag van inboedel in combinatie met de diensten van ons verhuisbedrijf. Gaat u niet verhuizen, maar hebt u bijvoorbeeld ruimte nodig vanwege een verbouwing, dan kunt u ook gebruikmaken van onze opslagfaciliteiten.

Opslagruimte voor bedrijven

De zakelijke markt maakt zowel tijdelijk als permanent gebruik van onze opslag in Winschoten, Groningen. Wij verzorgen uiteraard de opslag bij verhuizing. Daarnaast verzorgen wij de opslag van spullen die ondernemingen slechts sporadisch gebruiken, bijvoorbeeld beurspresentatiemateriaal. Dankzij nauwgezette registratie van alle opslag kunnen wij uw goederen altijd snel vinden en bereiken.

Opslag van kwetsbare goederen en planten

In onze zeer ruime opslagfaciliteit is speciale ruimtes voor kwetsbare goederen die geconditioneerde opslag vereisen - stofvrij en met gecontroleerde temperatuur en luchtvochtigheid - en voor de opslag van kamerplanten, inclusief kundige verzorging.

Inboedel opslaan in Groningen

Opslag in Groningen? Kies voor de opslagruimte van Verhuisbedrijf Koot. Hoe lang u uw inboedel en inventaris ook wilt opslaan, het kan in onze twee opslagfaciliteiten in de provincie Groningen met een totale opslagcapaciteit van maar liefst 32 duizend kuub.

Opslag van inboedel, meubels en huisraad