Breekbare spullen verhuizen

Verhuisbedrijf Koot verhuis of vervoert zorgvuldig en zorgzaam uw bijzondere waardevolle, kwetsbare objecten zoals uw kunst, vleugel of piano. Transport van deze kwetsbare instrumenten is een specialisatie op zich. Wij hebben hiervoor alle benodigde materialen en expertise in huis.

Experts in verhuizen en verplaatsen van uw kunst, kluis, piano of vleugel

Breekbare spullen verhuizen? Verhuisbedrijf Koot is expert in professionele verhuizing van uiterst kwetsbare en kostbare goederen zoals uw kunst, kluis, piano of vleugel. Wij verhuizen, verplaatsen en vervoeren uw instrument of object met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Onze specialiteit is het zorgvuldig en zorgzaam verplaatsen, verhuizen en vervoeren van uw vleugel of piano.

Zorgvuldig transport van uw piano of vleugel

Voor het transport verpakken, beschermen, verplaatsen en vervoeren wij uw piano of vleugel met de grootste zorgvuldigheid. Wij beschikken over kennis van de instrumenten, weten welke delen wij op welke manier kunnen (de-) monteren. Wilt u uw dierbare instrument in opslag plaatsen? Dat kan onder de beste condities in onze uitstekend geconditioneerde opslagfaciliteit. Verhuizen of verplaatsen van zo’n kwetsbaarheid vraagt om de grootst mogelijke zorg. Bij Verhuisbedrijf Koot bent u aan het juiste adres.

Geconditioneerde opslag van uw breekbare en kwetsbare spullen

Ook voor tijdelijke opslag van uw breekbare, kostbare of kwetsbare spullen kunt u terecht bij Verhuisbedrijf Koot. Wij beschikken over een zeer ruime, uitstekend beveiligde opslagruimte met alle benodigde technische voorzieningen voor het regelen en controleren van zaken als temperatuur en luchtvochtigheid. Voor opslag verpakken wij uw breekbare en kwetsbare spullen op de juiste manier voor optimale bescherming. Wij zorgen goed voor uw spullen, daar kunt u op vertrouwen.

Offerte breekbare spullen verhuizen

Wilt u weten wat verhuizen of opslag van uw vleugel, piano, kluis of kunst kost? Neem gerust vrijblijvend contact op. Wij bespreken dit dan volledig met u. Op basis van de afstand van de verhuizing, duur van de opslag en de bereikbaarheid van de afhaallocatie en bestemming krijgt u van ons een offerte op maat.

Breekbare spullen verhuizen