Piano verhuizen

Heeft u onlangs een piano gekocht, geeft u hem weg of neemt u hem juist mee naar uw volgende adres? Piano verhuizen met verhuisbedrijf Koot is nooit een probleem! Bij het verhuizen van een piano komt veel kijken, omdat het een zeer kwetsbaar instrument is. Een piano heeft vaak emotionele waarde en het is voor veel mensen een pronkstuk in huis. Daarom moet het koste wat het kost worden voorkomen dat de piano ontstemd of beschadigd raakt. Koot verhuizers hebben veel ervaring met piano verhuizen. Zo hebben wij zowel het pianovervoer voor verschillende muziekscholen verzorgd, als het verhuizen van piano’s van particulieren, instellingen en bedrijven.

Piano verhuizen Groningen

Piano verhuizen Groningen kunt u gerust overlaten aan de erkende verhuizers van Koot. Omdat wij begrijpen hoe waardevol een piano voor u is, zijn wij in het bezit van de middelen waarmee wij de piano veilig en zorgvuldig op de gewenste plek kunnen plaatsen. Zo kunnen wij uw vleugel via een verhuislift naar boven of beneden takelen. We zorgen ervoor dat uw piano droog blijft tijdens een regenachtige dag, dankzij waterdichte verpakking en we zijn in het bezit van een autolaadkraan, waarmee we uw piano zonder risico in onze verhuiswagen laden.  Onze ervaren pianoverhuizers zorgen ervoor dat alles in goede banen wordt geleid. Uw piano verhuizen Groningen kunt u zonder zorgen overlaten aan Koot verhuisbedrijf. Heeft u meer spullen te vervoeren? Bekijk dan onze verhuisdiensten online! We verzorgen verhuizingen voor:

  • Overheden
  • Instellingen
  • Bedrijven
  • Fabrieken
  • Scholen
  • Kantoren

Piano verhuizen tips

Doordat wij al veel gevallen gezien hebben waarbij het mis ging met het vervoeren van een piano, willen wij graag piano verhuizen tips geven voor een optimale bescherming. Het is verstandig om zelf niet te gaan sjouwen of schuiven van uw vleugel of piano, vanwege het zware gewicht kan het uw houten vloer of vloerbedekking namelijk ernstig beschadigen. Wanneer u Koot verhuisbedrijf inschakelt, regelen wij alles rondom het pianovervoer, van het begin tot op de plek waar het moet staan. Zo weet u zeker dat u de piano onbeschadigd blijft, evenals uw (nieuwe) vloer, kozijnen en deuren. Voor meer piano verhuizen tips, vraagt u online gemakkelijk en snel een offerte aan voor het vervoeren van uw piano. Daarnaast bieden we speciale verpakkingen waarmee u uw piano, maar ook andere spullen in de oude staat behoudt, zoals:

  • Verpakkingen voor emigratie
  • Antiek en kunstvoorwerpen
  • Industriële- en fabrieksgoederen
  • Elektronische apparatuur

London Guy Wanks Cums Again She Knows How To Work A Dick Deshi Indian Milf Blowjob Fucked At Night Hot Ukrainian Girl Webcam Older With Younger

Wilt u een offerte voor een verhuizing?

of bel: 050-5418418

© Verhuisbedrijf Koot - Erkende verhuizers Groningen
Scroll naar boven