Piano vervoeren

Voor velen is de piano de absolute blikvanger in huis. Het is daarom niet verwonderlijk dat men piano vervoeren overlaat aan een erkende verhuizer. Verhuisbedrijf Koot is niet alleen vakkundig in grote en kleine verhuizingen, opslag en internationaal vervoer. Sinds jaar en dag vervoeren wij ook elk type piano of vleugel naar de gewenste plaats. Voor het verhuizen van een piano is veel ervaring nodig en er moeten specialistische hulpmiddelen beschikbaar zijn. Alleen zó krijgt u uw piano of vleugel onbeschadigd en zonder toonverlies in uw nieuwe onderkomen. Verhuisbedrijf Koot heeft het allemaal in huis!

Piano vervoeren Groningen

Vindt de verhuizing van uw vleugel in, uit, naar of rondom Groningen plaats? Dan kunt u piano vervoeren Groningen laten uitvoeren door verhuisbedrijf Koot. Of u uw piano of vleugel nu op de begane grond, eerste verdieping, kelder of op zolder hebt staan, wij komen altijd met een geschikte oplossing. Samen met u brengen wij eerst uw wensen en behoeftes in kaart. Vervolgens bespreken we de mogelijkheden en komen wij tenslotte het werk van u volledig uit handen nemen. De Koot verhuizers vervoeren zorgvuldig de piano van zijn huidige plek, naar de plaats waar het moet komen te staan. Wij beschikken bovendien over de nieuwste snufjes ter bescherming van uw vleugel. Met behulp van een speciale verpakking en een verhuislift zorgen wij ervoor dat de piano in de huidige staat aankomt op uw nieuwe adres. Deze speciale verpakkingen hebben wij bovendien ook voor andere kostbare zaken zoals:

  • Antiek en kunstvoorwerpen
  • Industriële- en fabrieksgoederen
  • Elektronische apparatuur
  • Of wanneer u gaat emigreren

Uw piano vervoeren Groningen en andere waardevolle spullen kunt u dus gerust overlaten aan Koot!

Piano vervoeren Koot

Al geruime tijd heeft verhuisbedrijf Koot ervaring met de meest uiteenlopende verhuizingen, waaronder piano vervoeren. Koot Verhuisbedrijf verhuist niet alleen piano’s voor particulieren, ook grote en kleine muziekscholen hebben ons weten te vinden. Het is ook mogelijk om uw piano tijdelijk bij ons veilig, warm en droog op te slaan in onze opslagloods. Dit kan ideaal zijn wanneer u voor een tijd in het buitenland verblijft, bij een verbouwing of bij een overgangsperiode tijdens een verhuizing. U kunt hier bovendien terecht voor het opslaan van andere spullen zoals:

  • Kantoormeubelen
  • Fabrieksgoederen
  • Archieven
  • Kunst
  • Inboedels

Wilt u meer weten over onze verhuisdiensten? Neem gerust contact op via het contactformulier. Of vraag direct een offerte aan voor piano vervoeren Koot!

Vraag gratis een offerte aan voor piano vervoeren

of bel: 050-5418418

© Verhuisbedrijf Koot - Erkende verhuizers Groningen
Scroll naar boven