Full-service verhuizen inclusief inpakken & uitpakken

Gaat u verhuizen, maar kunt u zelf niet in- of uitpakken? Of wilt u dit graag uit handen geven aan mensen met verstand van zaken, zodat de kans op transportschade minimaal is? Wij nemen u de zorg van het inpakken graag uit handen. En ook het uitpakken kunt u gerust aan ons overlaten.

Wilt u meer weten over full-service verhuizen inclusief inpakken en uitpakken? Neem vrijblijvend contact op.

Verhuizen inclusief inpakken en uitpakken van al uw spullen. Kiest u voor full-service verhuizen van Verhuisbedrijf Koot dan hebt u er geen omkijken naar. Onder meer servies, meubels en matrassen inpakken voor verhuizing is een heel gedoe. Hebt u bij het betrekken van een nieuwe woning wel iets anders aan uw hoofd? Wij nemen u de zorg van inpakken en uitpakken bij verhuizing volledig uit handen.

U hoeft zelfs niet aanwezig te zijn bij uw verhuizing

U hoeft zelfs niet aanwezig te zijn. U trekt de deur van uw oude woning achter zich dicht, wij pakken alles in, verhuizen het naar uw nieuwe woning, pakken alles uit en plaatsen het terug. Als u de sleutel van uw nieuwe voordeur omdraait, treft u een compleet ingerichte woning aan, precies zoals u wenst.

Vakkundig inpakken en vervoeren

Wij zijn ervaren en vakkundig in het inpakken van goederen. Wilt u verhuizen met minimale kans op transportschade aan uw dierbare spullen? Laat het inpakken en vervoeren dan over aan onze vakkundige verhuizers. Zij hebben de kennis en ervaring in huis en verhuizen uw eigendommen aandacht en zorgvuldigheid. En desgewenst pakken wij op de plaats van bestemming ook alles weer voor u uit en plaatsen het in de nieuwe woning. Wij nemen wij u daarbij alle zorg uit handen, zelfs inclusief het inrichten van uw kasten.

Full-service verhuizen inclusief inpakken & uitpakken