Verhuizen? Wij nemen u alle zorgen uit handen

Gaat u verhuizen? En zoekt u een professioneel, prettig verhuisbedrijf? Een verhuizer die betrokken is, veel ervaring heeft en netjes werkt? Neem contact op, dan maken wij een afspraak om bij u langs te komen. U krijgt dan een complete en duidelijke offerte op maat.

Verhuizen? Daar komt heel wat bij kijken. Maar niet als u het laat uitvoeren door Verhuisbedrijf Koot. Desgewenst regelen wij alles voor u, inclusief inpakken, transport, opslag, uitpakken en terugplaatsen van uw spullen. Dit alles doen wij uiteraard met de grootst mogelijke zorgvuldigheid, want wij weten hoe dierbaar en emotioneel waardevol uw inboedel, huisraad en meubels kunnen zijn.

Netjes, correct en servicegericht verhuizen

Wij werken met uitsluitend nette, schone en goed onderhouden verhuiswagens en materialen. Daarmee besteden onze correcte en ervaren verhuizers maximale zorg en aandacht aan uw huisraad. Wij bieden de service die u van ons vraagt, plaatsen alles exact waar u het wenst. En mocht u de ene die grote, zware kast bij nader inzien toch graag aan de andere kant van de kamer willen? Geen probleem, wij zijn pas klaar met verhuizen als u tevreden bent.

Full-service verhuisdienst van met verhuisbedrijf Koot

Full-service verhuizen is onze verhuisdienst waarbij wij u van A tot Z de zorg uit handen nemen. Wij pakken alles zorgvuldig voor u in met beschermende materialen zoals folie en dekens. Vervolgens vervoeren wij uw spullen, ook internationaal . Desgewenst verzorgen wij de opslag van uw inboedel Op de afgesproken tijd en plaats pakken wij uw huisraad uit en plaatsen alles - als u wilt zelfs - op de gewenste plek in de nieuwe woning. We pakken zelfs de kasten voor u in. Zo kunt u verhuizen zonder dat u er zelf ook maar een moment bij aanwezig hoeft te zijn.

Verhuizen? Wij nemen u alle zorgen uit handen

De nette en correcte verhuizers van verhuisbedrijf Koot verhuizen u zorgzaam en zorgvuldig, vraag nu een offerte aan.