Pianovervoer

Zoekt u een erkende verhuizer die uw piano onbeschadigd naar de plaats van bestemming brengt? Voor betrouwbaar pianovervoer bent u bij Koot verhuisbedrijf aan het juiste adres. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om uw piano te vervoeren naar elk type woning. De gevolgen van een ondeskundige verhuizing van een piano  of vleugel kunnen groot zijn. Uw kostbare piano kan ontstemd of beschadigd raken. Of wat dacht u van beschadigde kozijnen of vloeren? Omdat Koot de innovatieve middelen in huis heeft voor pianovervoer, zoals verhuisliften en een autolaadkraan, hoeft u zich daarover geen zorgen te maken.

Pianovervoer Groningen

Woont u in het Noorden of verhuist u hier juist naartoe? Dan is Koot pianovervoer Groningen een geschikte optie! Behalve dat wij alle kennis in huis hebben om uw piano of vleugel in perfecte staat over te brengen naar uw nieuwe woning, kennen wij de stad en provincie Groningen als geen ander. Zo weet u zeker dat uw piano vlot en zonder problemen aankomt bij zijn nieuwe onderkomen. Uw vleugel of piano laten we uiteraard niet op de straat staan. Geeft u maar aan waar u de piano wilt hebben, en wij zullen het daar probleemloos plaatsen. Wanneer u pianovervoer Groningen zoekt, moet u dus bij Koot zijn! Wilt u uw piano voor een tijdje opslaan? Dat is mogelijk in onze opslagruimtes. Behalve uw vleugel kunt u hier ook terecht voor het opslaan van:

  • Archieven
  • Uw gehele inboedel
  • Kantoormeubelen
  • Kunst
  • Fabrieksgoederen

Pianovervoer Koot

Of u nu gaat verhuizen, uw piano of vleugel doorgeeft aan uw (klein) kinderen of juist tweedehands hebt gekocht. U kunt bij pianovervoer Koot terecht voor professionele en ervaren verhuizers die uw piano met zorg naar zijn nieuwe plaats brengen. Het is niet voor niets dat Koot in de top van pianovervoer in Groningen is. We hebben al samengewerkt met vele muziekscholen, particulieren, bedrijven en instellingen waar we vele piano’s en andere instrumenten zorgvuldig verhuisd hebben. Wilt u niet alleen uw piano laten vervoeren doorKoot maar bent u op zoek naar een verhuisbedrijf die uw gehele inboedel kan verhuizen? Bekijk dan onze verhuisdiensten online!

Wilt u een piano of vleugel verhuizen?

of bel: 050-5418418

© Verhuisbedrijf Koot - Erkende verhuizers Groningen
Scroll naar boven