Inboedel opslaan

Het zal je maar gebeuren: je hebt in je nieuwe woning geen ruimte voor al jouw spullen. Of je hebt je huis al verkocht, maar kan nog niet intrekken in jouw nieuwe thuis. Wat doe je dan met al deze spullen? Juist – jouw inboedel kan je veilig opslaan bij Koot. 

Veilig en zorgeloos: jouw inboedel in betrouwbare handen

Er zijn enorm veel redenen om jouw spullen tijdelijk op te moeten slaan. Een nieuwbouw die uitloopt, plots overlijden, een scheiding of welke reden dan ook: bij ons kan je terecht.

Jouw inboedel wordt veilig opgeslagen. Zo heb jij rustig de tijd om alle zaken op orde te krijgen, en kan jij je spullen weer ophalen wanneer jou dit het beste uitkomt. Ook zijn jouw kostbare meubels zo beschermd tegen roest en insecten – iets wat je vaak ziet bij opslag in bijvoorbeeld kelders. 

Flexibel jouw spullen opslaan

Of het nou gaat om slechts twee week, een maand of drie maand: jij kan jouw inboedel zo lang opslaan als je wil. Hierin zijn wij erg flexibel. Wil je een deel ophalen, en een deel laten staan? Ook dat is geen probleem. Dit is slechts een klein deel van de service die wij jou als klant bieden. 

Jouw kostbare spullen zijn beschermd tegen insecten, roest en stof

Flexibel gebruik van onze opslag

Wij verhuizen jouw inboedel naar de opslagruimte met onze verhuisbus én leveren het op de juiste locatie

Je betaalt alleen voor de dagen dat je daadwerkelijk gebruik maakt van de opslag

Heel tevreden

Heel tevreden met de verhuizing! De communicatie vooraf was al heel prettig. Wij waren vooral op zoek naar een verhuizer die onze grote meubels zou verhuizen en ze doen hun naam eer aan. Het was zo gepiept, maar de mannen waren super zorgvuldig. Een kast die niet door het trapgat paste werd alsnog creatief naar boven gebracht. Bij een volgende verhuizing zeker weer, maar hopelijk niet te snel 😉

Ida ten Broek

Snel gedaan

Uitstekend en snel gedaan, en ook nog vriendelijk en meedenkend

Annelies Rozema

Fantastische ervaring

Onze verhuizing was een fantastische ervaring met verhuisbedrijf KOOT. Super goed contact van begin tot het eind. Een prettige offerte gekregen en verhuisdag ingepland. Verhuisdozen werden al snel aan huis gebracht, wij hadden ervoor gekozen om zelf in te pakken. De dag zelf werd totaal ontzorgt. Heerlijk!! Kasten werden gedemonteerd er waren speciale dozen mee gebracht voor hangkleding en hoezen voor televisie. Alles werd professioneel in de wagen gezet en op naar het nieuwe huis. Daar werden de door ons gelabelde dozen naar de juiste kamers gebracht en de kasten weer in elkaar gezet. Hoe lekker is dat!? Als alles op zijn plek staat maken we nog een rondje door het huis. Wij zijn meer dan tevreden. De verhuizers waren professioneel, vriendelijk en gezellig.
Wij raden dit bedrijf absoluut aan. Zoek niet verder, laat je verhuizen door verhuisbedrijf Koot!!

Marga Bernardus

Dit is onze werkwijze: 

Benieuwd naar onze werkwijze? Je leest het hieronder. Zo weet je precies wat je te wachten staat. 

Wij sturen jou geheel vrijblijvend een offerte

Akkoord? Wij plannen samen een ophaaldag in 

Ons team haalt jouw spullen op

Je kan de opslag zo lang huren als jij wil

Wij bezorgen de spullen op het nieuwe adres

Vraag vrijblijvend een offerte aan