Over Verhuisbedrijf Koot

Koot verzorgt al meer dan 100 jaar verhuizingen. Niet alleen particulier, maar ook zakelijk én internationaal.  Jarenlange ervaring met een fris en gedreven team: dat krijg jij als je kiest voor Koot. 

Geschiedenis van Koot

Verhuisbedrijf Koot is ontstaan rond 1900, meer dan 120 jaar geleden. Dit was toentertijd ter transport van kostbare juwelen en sieraden voor juweliers. Een tijd later, in de jaren 30, werd de overstap gemaakt naar verhuizingen. Toentertijd was het bedrijf gevestigd in Rotterdam. In 1945 kwam hier ook nog de transport per boot en vliegtuig bij kijken.

Koot maakte een mooie groei door en de naam begon zich uit te breiden door heel Nederland, zo ook in het mooie Groningen. Na een splitsing van het bedrijf heeft de vestiging in de provincie Groningen een doorstart gemaakt. Ook toen al lag de focus volledig op het verhuizen van particuliere en zakelijke inboedels. In 2022 is Koot ondergebracht in de TTS Groep. Binnen diezelfde groep valt bijvoorbeeld ook Snel en Wel Verhuizingen B.V. Het specialisme in verhuizingen, samen met het familiere karakter van KOOT zorgt voor een mooie combinatie met uitstekende verhuizers en service.

Waarom kiezen voor Koot?

Bij Koot zijn twee kernwaarden enorm belangrijk: goed werk én een eerlijke prijs. Iedere verhuizing wordt tot in de puntjes verzorgd door ons frisse en ervaren team.  

Wij beschikken over professionele apparatuur zoals een verhuislift

Al ons personeel is gediplomeerd 

Bij ons kan je terecht voor nationale – en internationale verhuizingen

Wij zetten meerdere werknemers in tijdens de verhuizing om zo het risico op val- en stootschade te beperken 

Heel tevreden

Heel tevreden met de verhuizing! De communicatie vooraf was al heel prettig. Wij waren vooral op zoek naar een verhuizer die onze grote meubels zou verhuizen en ze doen hun naam eer aan. Het was zo gepiept, maar de mannen waren super zorgvuldig. Een kast die niet door het trapgat paste werd alsnog creatief naar boven gebracht. Bij een volgende verhuizing zeker weer, maar hopelijk niet te snel 😉

Ida ten Broek

Snel gedaan

Uitstekend en snel gedaan, en ook nog vriendelijk en meedenkend

Annelies Rozema

Fantastische ervaring

Onze verhuizing was een fantastische ervaring met verhuisbedrijf KOOT. Super goed contact van begin tot het eind. Een prettige offerte gekregen en verhuisdag ingepland. Verhuisdozen werden al snel aan huis gebracht, wij hadden ervoor gekozen om zelf in te pakken. De dag zelf werd totaal ontzorgt. Heerlijk!! Kasten werden gedemonteerd er waren speciale dozen mee gebracht voor hangkleding en hoezen voor televisie. Alles werd professioneel in de wagen gezet en op naar het nieuwe huis. Daar werden de door ons gelabelde dozen naar de juiste kamers gebracht en de kasten weer in elkaar gezet. Hoe lekker is dat!? Als alles op zijn plek staat maken we nog een rondje door het huis. Wij zijn meer dan tevreden. De verhuizers waren professioneel, vriendelijk en gezellig.
Wij raden dit bedrijf absoluut aan. Zoek niet verder, laat je verhuizen door verhuisbedrijf Koot!!

Marga Bernardus

Dit is onze werkwijze:

Benieuwd naar onze werkwijze? Je leest het hieronder. Zo weet je precies wat je te wachten staat. 

Wij sturen jou geheel vrijblijvend een offerte

Akkoord? Dan plannen wij samen de verhuizing in

Ons team helpt jou van A tot Z bij de verhuizing

Pas als jij tevreden bent is de verhuizing afgerond

Vraag vrijblijvend een offerte aan