Piano verhuizing

Zelf een piano verhuizen is niet gemakkelijk. Zeker als het gaat om een model van grote waarde of bijvoorbeeld een antieke vleugel is het verstandig om hier professionele verhuizers voor in te schakelen. Dan weet je zeker dat het vervoer veilig verloopt. Bovendien ben je ook verzekerd tegen schade: als je de piano zelf gaat verhuizen is dit niet het geval.

Jouw kostbare piano veilig verhuisd

Een piano is een kostbaar en fragiel instrument. Het kleinste stootje kan er al voor zorgen dat deze niet meer hetzelfde klinkt. Daarom verhuizen wij de piano met extra veel zorg en beleid. Zo wordt de piano stevig vastgezet zodat deze tijdens het vervoer niet kan verschuiven. 

Verder pakken wij de piano stevig in zodat deze ook beschermd is tegen onder andere stof, trillingen en zelfs water. Ze zeggen niet voor niets: een goede voorbereiding is het halve werk! 

Wij tillen jouw piano met zorg naar de juiste toonhoogte

Jouw piano is een echte eyecatcher in huis. Deze zelf verhuizen is niet alleen erg riskant, maar ook gevaarlijk. Door het zware gewicht is de kans erg groot dat jij je vertilt – iets wat je absoluut niet wil. Gelukkig staat ons personeel voor jou klaar om deze taak uit handen te nemen. 

Tijdens het verhuizen gebruiken wij speciale hulpmiddelen zoals een lift om de piano veilig te verhuizen

Wij werken uitsluitend met gediplomeerd personeel

Wij werken uitsluitend met gediplomeerd personeel

Wij zetten meerdere werknemers in tijdens de verhuizing om zo het risico op val- en stootschade te minimaliseren

De piano wordt extra stevig vastgezet om zo trillingen te voorkomen

Heel tevreden

Heel tevreden met de verhuizing! De communicatie vooraf was al heel prettig. Wij waren vooral op zoek naar een verhuizer die onze grote meubels zou verhuizen en ze doen hun naam eer aan. Het was zo gepiept, maar de mannen waren super zorgvuldig. Een kast die niet door het trapgat paste werd alsnog creatief naar boven gebracht. Bij een volgende verhuizing zeker weer, maar hopelijk niet te snel 😉

Ida ten Broek

Snel gedaan

Uitstekend en snel gedaan, en ook nog vriendelijk en meedenkend

Annelies Rozema

Fantastische ervaring

Onze verhuizing was een fantastische ervaring met verhuisbedrijf KOOT. Super goed contact van begin tot het eind. Een prettige offerte gekregen en verhuisdag ingepland. Verhuisdozen werden al snel aan huis gebracht, wij hadden ervoor gekozen om zelf in te pakken. De dag zelf werd totaal ontzorgt. Heerlijk!! Kasten werden gedemonteerd er waren speciale dozen mee gebracht voor hangkleding en hoezen voor televisie. Alles werd professioneel in de wagen gezet en op naar het nieuwe huis. Daar werden de door ons gelabelde dozen naar de juiste kamers gebracht en de kasten weer in elkaar gezet. Hoe lekker is dat!? Als alles op zijn plek staat maken we nog een rondje door het huis. Wij zijn meer dan tevreden. De verhuizers waren professioneel, vriendelijk en gezellig.
Wij raden dit bedrijf absoluut aan. Zoek niet verder, laat je verhuizen door verhuisbedrijf Koot!!

Marga Bernardus

Dit is onze werkwijze:

Benieuwd naar onze werkwijze? Je leest het hieronder. Zo weet je precies wat je te wachten staat. 

Wij sturen jou geheel vrijblijvend een offerte

Akkoord? Dan plannen wij samen de verhuizing in

Ons team helpt jou van A tot Z bij de verhuizing

Pas als jij tevreden bent is de verhuizing afgerond

Vraag vrijblijvend een offerte aan