Senioren verhuizing

Een seniorenverhuizing brengt altijd extra zorg met zich mee. Zo is er vaak extra hulp nodig om bijvoorbeeld zware dingen te tillen en bij het inpakken van spullen. Gelukkig heeft ons gediplomeerd personeel al jarenlange ervaring met seniorenverhuizing. Wij helpen om de verhuizing soepeltjes te laten verlopen: hoe groot of klein de taak ook mag zijn.

Met ervaren handen en een hart vol begrip een zorgeloze én comfortabele verhuizing

Een seniorenverhuizing is altijd spannend, zeker voor de senioren in kwestie. Dit is een spannend en nieuw hoofdstuk. Daarom zorgen wij niet alleen voor een veilige verhuizing, maar ook voor een comfortabele. 

Zo denken wij graag mee met de bewoner(s). Samen spullen in- en uitpakken is bijvoorbeeld geen probleem. Dit uiteraard met een stevige bak koffie of een lekker kopje thee met de senioren. 

Senioren verhuizing tot over de drempel

Niet alleen het verhuizen kan voor senioren zwaar zijn, ook het in- en uitpakken van waardevolle spullen. Daarom helpt ons personeel mee met verhuizen tot over de drempel. Zo staat de bank direct op de juiste plek en hangt het dierbare schilderij recht aan de muur.

Extra hulp met het in-en uitpakken van spullen 

Al ons personeel is getraind in een persoonlijke aanpak

Meerdere verdiepingen? Dit is geen probleem met onze verhuislift 

Antieke meubels worden met extra zorg ingepakt en vervoerd

Heel tevreden

Heel tevreden met de verhuizing! De communicatie vooraf was al heel prettig. Wij waren vooral op zoek naar een verhuizer die onze grote meubels zou verhuizen en ze doen hun naam eer aan. Het was zo gepiept, maar de mannen waren super zorgvuldig. Een kast die niet door het trapgat paste werd alsnog creatief naar boven gebracht. Bij een volgende verhuizing zeker weer, maar hopelijk niet te snel 😉

Ida ten Broek

Snel gedaan

Uitstekend en snel gedaan, en ook nog vriendelijk en meedenkend

Annelies Rozema

Fantastische ervaring

Onze verhuizing was een fantastische ervaring met verhuisbedrijf KOOT. Super goed contact van begin tot het eind. Een prettige offerte gekregen en verhuisdag ingepland. Verhuisdozen werden al snel aan huis gebracht, wij hadden ervoor gekozen om zelf in te pakken. De dag zelf werd totaal ontzorgt. Heerlijk!! Kasten werden gedemonteerd er waren speciale dozen mee gebracht voor hangkleding en hoezen voor televisie. Alles werd professioneel in de wagen gezet en op naar het nieuwe huis. Daar werden de door ons gelabelde dozen naar de juiste kamers gebracht en de kasten weer in elkaar gezet. Hoe lekker is dat!? Als alles op zijn plek staat maken we nog een rondje door het huis. Wij zijn meer dan tevreden. De verhuizers waren professioneel, vriendelijk en gezellig.
Wij raden dit bedrijf absoluut aan. Zoek niet verder, laat je verhuizen door verhuisbedrijf Koot!!

Marga Bernardus

Dit is onze werkwijze: 

Benieuwd naar onze werkwijze? Je leest het hieronder. Zo weet je precies wat je te wachten staat. 

Wij sturen jou geheel vrijblijvend een offerte

Akkoord? Dan plannen wij samen de verhuizing in

Ons team helpt jou van A tot Z bij de verhuizing

Pas als jij tevreden bent is de verhuizing afgerond

Vraag vrijblijvend een offerte aan