Particuliere verhuizing

Ga jij binnenkort verhuizen? Dan moet er natuurlijk een hoop gebeuren. Alle spullen moeten worden ingepakt en vervolgens verhuis worden. En dan begint pas het echte werk: het uitpakken. Om dit proces een stuk makkelijker te maken helpen wij je graag met de verhuizing. Zo hou jij tijd over om alvast na te denken over de inrichting van jouw nieuwe thuis. 

Soepel en efficiënt verhuizen van A tot Z

Wil je stressvrij verhuizen naar je nieuwe woning? Ons verhuisbedrijf staat klaar om jouw particuliere verhuizing soepel en efficiënt te laten verlopen. We begrijpen dat verhuizen een uitdagende taak kan zijn, vol met zorgen en logistieke puzzels. Gelukkig helpen wij jou tijdens het volledige proces van de verhuizing, van A tot Z. 

Daarom stellen wij van tevoren een verhuisplan op. Hierbij spreken we ook direct de verhuisdag of dagen in. Zo weet jij precies waar je aan toe bent. Ook zijn wij volledig verzekerd, zodat je met een gerust hart kunt vertrouwen op onze diensten.

Jouw verhuizing, zo geregeld.

Ons ervaren team van verhuisspecialisten zorgt ervoor dat jouw waardevolle bezittingen met de grootste zorg worden behandeld. Van het inpakken van je persoonlijke spullen tot het veilig transporteren van jouw volledige inboedel. 

We beschikken over de juiste verpakkingsmaterialen en het nodige gereedschap om ervoor te zorgen dat al je bezittingen veilig en onbeschadigd op hun nieuwe bestemming aankomen. Kortom: jouw verhuizing, zo geregeld. 

Wij verhuizen met zorg en beleid voor jouw spullen 

Handige verhuislift voor bijvoorbeeld het bed of de bank

Jouw volledige inboedel verzekerd

Hulp bij het in- en uitpakken met stevige verpakkingsmaterialen

Heel tevreden

Heel tevreden met de verhuizing! De communicatie vooraf was al heel prettig. Wij waren vooral op zoek naar een verhuizer die onze grote meubels zou verhuizen en ze doen hun naam eer aan. Het was zo gepiept, maar de mannen waren super zorgvuldig. Een kast die niet door het trapgat paste werd alsnog creatief naar boven gebracht. Bij een volgende verhuizing zeker weer, maar hopelijk niet te snel 😉

Ida ten Broek

Snel gedaan

Uitstekend en snel gedaan, en ook nog vriendelijk en meedenkend

Annelies Rozema

Fantastische ervaring

Onze verhuizing was een fantastische ervaring met verhuisbedrijf KOOT. Super goed contact van begin tot het eind. Een prettige offerte gekregen en verhuisdag ingepland. Verhuisdozen werden al snel aan huis gebracht, wij hadden ervoor gekozen om zelf in te pakken. De dag zelf werd totaal ontzorgt. Heerlijk!! Kasten werden gedemonteerd er waren speciale dozen mee gebracht voor hangkleding en hoezen voor televisie. Alles werd professioneel in de wagen gezet en op naar het nieuwe huis. Daar werden de door ons gelabelde dozen naar de juiste kamers gebracht en de kasten weer in elkaar gezet. Hoe lekker is dat!? Als alles op zijn plek staat maken we nog een rondje door het huis. Wij zijn meer dan tevreden. De verhuizers waren professioneel, vriendelijk en gezellig.
Wij raden dit bedrijf absoluut aan. Zoek niet verder, laat je verhuizen door verhuisbedrijf Koot!!

Marga Bernardus

Dit is onze werkwijze:

Benieuwd naar onze werkwijze? Je leest het hieronder. Zo weet je precies wat je te wachten staat. 

Wij sturen jou geheel vrijblijvend een offerte

Akkoord? Dan plannen wij samen de verhuizing in

Ons team helpt jou van A tot Z bij de verhuizing

Pas als jij tevreden bent is de verhuizing afgerond

Vraag vrijblijvend een offerte aan