Verhuizing bedrijf

Staat er voor jou een verhuizing van je bedrijf op de planning? Dan moet er natuurlijk een hoop verhuisd worden. Niet alleen de gezellige sfeer van het bedrijf moet verhuisd worden, maar ook de bureaus, computers en alle andere inboedel. Dit alles moet gedaan worden met precisie en beleid, zodat alles veilig van A naar B wordt gebracht. En dát is precies de bedrijfsverhuizing zoals wij hem voor jou willen verzorgen. 

Alles veilig van A naar B bij de verhuizing van je bedrijf

In een kantoor zijn talloze waardevolle spullen aanwezig, zoals computers, printers, bureaus en digiboards. Bij zakelijke verhuizingen komt daarom een hoop kijken: alles moet op tijd, maar ook accuraat gebeuren, zodat je bedrijf snel weer kan draaien. Ook moeten de werkplekken van jouw medewerkers verhuizen naar de nieuwe locatie. Zeker wanneer je bedrijf groeit, kan dit een flinke taak zijn. Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen. Verhuisbedrijf Koot staat als ervaren bedrijf- en projectverhuizer voor je klaar.

We brengen van tevoren de inventaris nauwkeurig in kaart. Aan de hand hiervan stellen we een verhuisplan op voor de complete verhuizing van het bedrijf. Zo kunnen jij en je collega’s zo snel mogelijk weer aan de slag in het nieuwe bedrijfspand en beginnen aan de nieuwe fase in jouw onderneming. Ook het bedrijf verhuizen naar het buitenland is daarbij een optie.

Wij brengen van tevoren de inventaris in kaart. Aan de hand hiervan stellen wij een verhuisplan op. Zo kan jij zo snel mogelijk weer aan de slag in jouw nieuwe bedrijfspand en beginnen aan de nieuwe fase in jouw onderneming.  

Koot: dé betrouwbare partner voor jouw bedrijfsverhuizing

Verhuisbedrijf Koot is gespecialiseerd in bedrijfsverhuizingen. We hebben ruime ervaring met het verhuizen van complete bedrijven en projecten. Zo kun jij er op vertrouwen dat je snel weer aan de slag kunt voor je klanten.

Onze kenmerken en voordelen?:

We maken een uitgebreide verhuisplanning en voorbereiding.

Wij werken uitsluitend met gediplomeerde verhuizers

Meerdere verdiepingen? Geen probleem met onze verhuislift

Jouw inboedel is volledig verzekerd 

Heel tevreden

Heel tevreden met de verhuizing! De communicatie vooraf was al heel prettig. Wij waren vooral op zoek naar een verhuizer die onze grote meubels zou verhuizen en ze doen hun naam eer aan. Het was zo gepiept, maar de mannen waren super zorgvuldig. Een kast die niet door het trapgat paste werd alsnog creatief naar boven gebracht. Bij een volgende verhuizing zeker weer, maar hopelijk niet te snel 😉

Ida ten Broek

Snel gedaan

Uitstekend en snel gedaan, en ook nog vriendelijk en meedenkend

Annelies Rozema

Fantastische ervaring

Onze verhuizing was een fantastische ervaring met verhuisbedrijf KOOT. Super goed contact van begin tot het eind. Een prettige offerte gekregen en verhuisdag ingepland. Verhuisdozen werden al snel aan huis gebracht, wij hadden ervoor gekozen om zelf in te pakken. De dag zelf werd totaal ontzorgt. Heerlijk!! Kasten werden gedemonteerd er waren speciale dozen mee gebracht voor hangkleding en hoezen voor televisie. Alles werd professioneel in de wagen gezet en op naar het nieuwe huis. Daar werden de door ons gelabelde dozen naar de juiste kamers gebracht en de kasten weer in elkaar gezet. Hoe lekker is dat!? Als alles op zijn plek staat maken we nog een rondje door het huis. Wij zijn meer dan tevreden. De verhuizers waren professioneel, vriendelijk en gezellig.
Wij raden dit bedrijf absoluut aan. Zoek niet verder, laat je verhuizen door verhuisbedrijf Koot!!

Marga Bernardus

Projectverhuizingen

Als onderdeel van verhuizingen van bedrijven verzorgen wij ook projectverhuizingen. Dat betekent dat we binnen je bedrijf of organisatie een team, afdeling of unit, (tijdelijk) verplaatsen of verhuizen.

Denk hierbij aan de volgende voorbeeldsituaties:

  • Je gaat uitbreiden en een verbouwing is noodzakelijk. Hiervoor moet de afdeling administratie tijdelijk verhuisd worden naar een ander pand.
  • Je wilt je archief volledig digitaliseren en hiervoor moet al het papierwerk zorgvuldig vervoerd en verhuisd worden.
  • Je hebt voor je nieuw ingerichte bedrijfsruimte op grote schaal inboedel gekocht en je wilt dit in één keer naar je bedrijfspand verhuizen.
  • Je hebt een grote opdracht aangenomen op een externe locatie en je wilt deze locatie inrichten met inboedel.

Uiteraard zijn dit slechts enkele voorbeelden van zaken die wij als projectverhuizer voor je kunnen oppakken. Heb je een andere uitdaging waarbij er spullen en inboedel verhuisd moet worden? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij kunnen kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Je bedrijf verhuizen wanneer het jou uitkomt

Wij begrijpen als geen ander dat het bij een bedrijfsverhuizing draait om snel en efficiënt verhuizen. Zo beperken we de economische schade en kan je zo snel mogelijk weer klanten bedienen. Om je hierin zo goed mogelijk te ondersteunen zijn wij beschikbaar op het moment dat jij wilt verhuizen.

We verhuizen daarom je bedrijf ook met dezelfde precisie en aandacht buiten kantooruren en in het weekend. Zo hebben jij, je personeel en je klanten zo weinig mogelijk hinder van de verhuizing en ben je binnen no time weer up and running na de verhuizing van je bedrijf.

Tijdelijk opslaan van zakelijke inboedel

Bij een zakelijke verhuizing komt het soms voor dat er eerst verhuisd moet worden naar een tijdelijke locatie. Wanneer dat het geval is, is het goed denkbaar dat niet alle inboedel geplaatst kan worden. In dat geval biedt onze tijdelijke inboedelopslag uitkomst. Hier kun je de overtollige inboedel opslaan, totdat je nieuwe bedrijfspand klaar is om in te trekken.

Overigens is de opslagruimte ook als afzonderlijke dienst beschikbaar. Dus ga je niet verhuizen, maar wil je wel tijdelijk meubilair opslaan? Neem ook dan gerust contact met ons op.

Kosten

Voor de verhuizing van een bedrijf kunnen we niet een vaste prijs aangeven. De totale kosten voor de bedrijfsverhuizing zijn namelijk sterk afhankelijk van de omvang van het project en je bedrijf.

Voordat we een prijsopgave kunnen maken voor een zakelijke verhuizing hebben we daarom eerst wat informatie van jou nodig. Om hier een duidelijk beeld van te krijgen, kun je het beste een vrijblijvende offerte aanvragen. We nemen vervolgens contact met je op om de nodige informatie te bespreken, waarop je vervolgens een offerte van ons ontvangt. Heb je hierover vragen, dan zitten wij klaar om je te helpen. Neem dus gerust contact met ons op!

Onze werkwijze bij een bedrijfsverhuizing

Omdat een bedrijfsverhuizing veel impact op je bedrijfsactiviteiten heeft, begrijpen wij dat je graag wilt weten waar je op kunt rekenen. Wij werken daarom altijd volgens een vaste werkwijze, zodat je precies weet waar je aan toe bent.
 

Wij sturen jou geheel vrijblijvend een offerte

Akkoord? Dan plannen wij samen de verhuizing in

Ons team helpt jou van A tot Z bij de verhuizing

Pas als jij tevreden bent is de verhuizing afgerond

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen doen? Vraag dan vandaag nog een offerte aan voor de verhuizing van je bedrijf!

Vraag vrijblijvend een offerte aan