Internationaal verhuizen

Internationaal verhuizen kan een flinke uitdaging zijn. Niet alleen logistiek, maar ook op het gebied van wet- en regelgeving. Voor een internationale verhuizing raden we je daarom aan een ervaren verhuisbedrijf in te schakelen, dat ruime ervaring heeft met verhuizingen naar het buitenland. Wij zijn dit ervaren verhuisbedrijf en zijn je graag van dienst!

Ben je dus van plan binnenkort internationaal te verhuizen en wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op. 

Internationaal verhuizen met Verhuisbedrijf Koot

Verhuisbedrijf Koot is reeds rond 1900 ontstaan en heeft zich in de loop van de tijd gespecialiseerd op het gebied van internationaal verhuizen. Van het verhuizen van inboedel naar het buitenland, tot en met het verdiepen van de regelgeving omtrent verhuizen in het betreffende land. Met al deze kennis en ervaring durven we oprecht te zeggen dat wij hét internationaal verhuisbedrijf van het noorden zijn! 

 

Kenmerken van onze internationale verhuisservice

Waar je op kunt rekenen als je kiest voor Verhuisbedrijf Koot?

Een snelle, eerlijke offerte

Praktisch verhuisadvies

Een persoonlijke, zorgvuldige verhuizing

Verhuizen wanneer het jou uitkomt

Een volledig verzekerde verhuizing

Een snelle, vakkundige verhuizing

Een verhuizing waarbij we rekening houden met jouw wensen

Heel tevreden

Heel tevreden met de verhuizing! De communicatie vooraf was al heel prettig. Wij waren vooral op zoek naar een verhuizer die onze grote meubels zou verhuizen en ze doen hun naam eer aan. Het was zo gepiept, maar de mannen waren super zorgvuldig. Een kast die niet door het trapgat paste werd alsnog creatief naar boven gebracht. Bij een volgende verhuizing zeker weer, maar hopelijk niet te snel 😉

Ida ten Broek

Snel gedaan

Uitstekend en snel gedaan, en ook nog vriendelijk en meedenkend

Annelies Rozema

Fantastische ervaring

Onze verhuizing was een fantastische ervaring met verhuisbedrijf KOOT. Super goed contact van begin tot het eind. Een prettige offerte gekregen en verhuisdag ingepland. Verhuisdozen werden al snel aan huis gebracht, wij hadden ervoor gekozen om zelf in te pakken. De dag zelf werd totaal ontzorgt. Heerlijk!! Kasten werden gedemonteerd er waren speciale dozen mee gebracht voor hangkleding en hoezen voor televisie. Alles werd professioneel in de wagen gezet en op naar het nieuwe huis. Daar werden de door ons gelabelde dozen naar de juiste kamers gebracht en de kasten weer in elkaar gezet. Hoe lekker is dat!? Als alles op zijn plek staat maken we nog een rondje door het huis. Wij zijn meer dan tevreden. De verhuizers waren professioneel, vriendelijk en gezellig.
Wij raden dit bedrijf absoluut aan. Zoek niet verder, laat je verhuizen door verhuisbedrijf Koot!!

Marga Bernardus

Internationaal verhuisbedrijf voor particuliere en zakelijke verhuizingen

Verhuisbedrijf Koot verhuist internationaal voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Hoewel beide verhuizingen een verschillende aanpak vereisen, weten we met beide raad omdat we hier ruimschoots ervaring mee hebben. Bovendien zijn we van alle nodige hulpmiddelen, waaronder een verhuislift, voorzien, zodat je verhuizing snel en op rolletjes verloopt.

Voor meer informatie over de particuliere en zakelijke bedrijfsverhuizingen, kun je terecht op onze pagina’s particuliere verhuizingen en verhuizing bedrijf.

Meer dan inboedel verhuizen naar het buitenland

Wanneer je denkt aan een internationale verhuizing, denk je waarschijnlijk meteen aan inboedel verhuizen naar het buitenland. Met name zaken als piano’s verhuizen en andere grote, dure inboedelstukken zijn een wanneer je dit zelf gaat doen. Het risico dat je dan schade oploopt is aanzienlijk en alleen dat is al voldoende reden om een professioneel verhuisbedrijf in te schakelen, die je ook meteen verzekert tegen schade.

Naast de inboedel is internationaal verhuizen ook uitdagend omdat je te maken hebt met wet- en regelgeving die anders is dan in Nederland. Wil je je verhuizing naar het buitenland soepel laten verlopen en op locatie niet voor verrassingen komen te staan, dan is een grondige voorbereiding nodig.

Douane en reglementen

Een belangrijk onderdeel van de verhuizing is het communiceren en afhandelen van documenten bij de douane. Ook hier zorgen we voor door alle documenten zoveel mogelijk van tevoren in te vullen en ter plekke te communiceren met de douane. Zo hoef je zelf vrijwel niets te regelen en kun je je bezighouden met belangrijkere zaken, zoals het bepalen van de inrichting van het nieuwe huis of kantoor.

Al met al kan de verhuizing je veel stress en drukte opleveren. Als internationaal verhuizer ontzorgen wij je hier graag in en zorgen we dat je verhuizing naar het buitenland niet langer duurt dan nodig. Ook voor verhuisadvies staan we voor je klaar wanneer dit nodig is.

Voor meer informatie over de particuliere en zakelijke bedrijfsverhuizingen, kun je terecht op onze pagina’s particuliere verhuizingen en verhuizing bedrijf.

Zo gaan wij te werk:

Benieuwd naar onze werkwijze? Je leest het hieronder. Zo weet je precies wat je te wachten staat. 

Wij sturen jou geheel vrijblijvend een offerte

Akkoord? Dan plannen wij samen de verhuizing in

Ons team helpt jou van A tot Z bij de verhuizing

Pas als jij tevreden bent is de verhuizing afgerond

Internationale verhuizingen binnen én buiten Europa

Om te zorgen dat de internationale verhuizing soepel verloopt, stellen wij van tevoren een verhuisplan op. Ook plannen wij direct de dag(en) in om te verhuizen. Zo weet jij precies waar je aan toe bent. Wij helpen bij verhuizingen in zowel Europa als erbuiten. Voor onze klanten gaan wij nét dat stapje verder.

  • Al jouw spullen worden veilig naar de plek van bestemming gebracht
  • Wij hebben de juiste kennis in huis over de wet- en regelgeving
  • De inboedel wordt extra stevig ingepakt om zo schade te voorkomen
  • Je bent tijdens de verhuizing volledig verzekerd

Voor meer informatie over de particuliere en zakelijke bedrijfsverhuizingen, kun je terecht op onze pagina’s particuliere verhuizingen en verhuizing bedrijf.

Kosten internationale verhuizing

De kosten van een internationale verhuizing zijn van een aantal factoren afhankelijk en daarom is het onmogelijk om vaste prijzen op te geven voor een verhuizing naar het buitenland. Bij de verschillende factoren moet je onder andere denken aan:

  • De afstand waarover verhuisd wordt. Hoe verder weg, hoe hoger onder andere de transportkosten zijn.
  • Eventuele tolheffingen op wegen. Voor verhuizingen naar Frankrijk bijvoorbeeld zit een deel van de totale kosten in de prijs van tolwegen.
  • De omvang van de verhuizing. Hoe groter de verhuizing. hoe meer verhuizers en verhuiswagens we in moeten zetten om alles goed te regelen.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van factoren die de uiteindelijke prijs beïnvloeden. Voor de uiteindelijke kosten kijken we daarom altijd eerst naar de omvang en de bestemming van de verhuizing. Vraag vrijblijvend een offerte aan, zodat we je snel een nauwkeurige offerte kunnen sturen.

Gemiddelde kosten

Hoewel we vooraf geen exacte prijs kunnen geven voor jouw verhuizing, kunnen we je wel een idee geven van de kosten van een internationale verhuizing. Voor een deur-tot-deur verhuizing van een land in Europa zal de vanafprijs rond de drieduizend euro zijn. Afhankelijk van je wensen en de omvang van de verhuizing kunnen we hier na je offerte aanvraag een precieze berekening van maken.

Inboedel opslaan

Kan je niet al je inboedel opslaan in je nieuwe woning of bedrijfspand? Dan bieden wij de helpende hand met onze tijdelijke inboedelopslag. Wij beschikken over geïsoleerde opslagruimte waar je je spullen voor bepaalde tijd veilig op kunt slaan. Weet je van tevoren al dat je spullen op wilt slaan, geef dit dan direct aan bij je offerte aanvraag zodat we dit meteen mee kunnen nemen in de offerte. 

Vraag je offerte voor internationaal verhuizen vrijblijvend aan

Verhuisbedrijf Koot staat klaar voor jouw verhuizing naar het buitenland. Ben jij of is jouw bedrijf er ook klaar voor, dan zien we jouw offerte aanvraag graag tegemoet. Binnen 24 uur krijg je van ons een offerte. Zo maken wij internationaal verhuizen voor jou weer een stukje makkelijker en aangenamer! 

Verhuisbedrijf Koot staat klaar voor jouw verhuizing naar het buitenland. Ben jij of is jouw bedrijf er ook klaar voor, dan zien we jouw offerte aanvraag graag tegemoet. Binnen 24 uur krijg je van ons een offerte. Zo maken wij internationaal verhuizen voor jou weer een stukje makkelijker en aangenamer! 

Vraag vrijblijvend een offerte aan