Internationale verhuizing

Een internationale verhuizing gaat altijd gepaard met extra uitdagingen. Zo heeft ieder land een eigen wet- en regelgeving omtrent verhuizen. Om de veiligheid te waarborgen ben je verplicht sommige spullen aan te geven bij de douane bijvoorbeeld. Dankzij onze kennis over al deze regels zorgen wij voor een feilloze verhuizing.  

De wereld aan je voeten: zorgeloos verhuizen naar het buitenland

Een verhuizing op zichzelf is al een uitdaging. Laat staan een internationale! Gelukkig heeft ons personeel jarenlange ervaring met internationale verhuizingen. Zo weten wij precies met welke regels jij rekening moet houden tijdens de verhuizing.

Zo is de regelgeving buiten Europa vaak nog complexer: iets waar wij je graag bij helpen. En dat niet alleen, want wij zorgen er ook voor dat jouw spullen veilig aankomen bij jouw nieuwe thuis. 

 

Verhuizen binnen én buiten Europa

Om te zorgen dat de internationale verhuizing soepel verloopt stellen wij van tevoren een verhuisplan op. Ook plannen wij direct de dag(en) in om te verhuizen. Zo weet jij precies waar je aan toe bent. Wij helpen bij verhuizingen in zowel Europa als erbuiten. Voor onze klanten gaan wij nét dat stapje verder. 

Al jouw spullen worden veilig naar de plek van bestemming gebracht

Wij hebben de juiste kennis in huis over de wet- en regelgeving 

De inboedel wordt extra stevig ingepakt om zo schade te voorkomen

Jij bent tijdens de verhuizing volledig verzekerd 

Heel tevreden

Heel tevreden met de verhuizing! De communicatie vooraf was al heel prettig. Wij waren vooral op zoek naar een verhuizer die onze grote meubels zou verhuizen en ze doen hun naam eer aan. Het was zo gepiept, maar de mannen waren super zorgvuldig. Een kast die niet door het trapgat paste werd alsnog creatief naar boven gebracht. Bij een volgende verhuizing zeker weer, maar hopelijk niet te snel 😉

Ida ten Broek

Snel gedaan

Uitstekend en snel gedaan, en ook nog vriendelijk en meedenkend

Annelies Rozema

Fantastische ervaring

Onze verhuizing was een fantastische ervaring met verhuisbedrijf KOOT. Super goed contact van begin tot het eind. Een prettige offerte gekregen en verhuisdag ingepland. Verhuisdozen werden al snel aan huis gebracht, wij hadden ervoor gekozen om zelf in te pakken. De dag zelf werd totaal ontzorgt. Heerlijk!! Kasten werden gedemonteerd er waren speciale dozen mee gebracht voor hangkleding en hoezen voor televisie. Alles werd professioneel in de wagen gezet en op naar het nieuwe huis. Daar werden de door ons gelabelde dozen naar de juiste kamers gebracht en de kasten weer in elkaar gezet. Hoe lekker is dat!? Als alles op zijn plek staat maken we nog een rondje door het huis. Wij zijn meer dan tevreden. De verhuizers waren professioneel, vriendelijk en gezellig.
Wij raden dit bedrijf absoluut aan. Zoek niet verder, laat je verhuizen door verhuisbedrijf Koot!!

Marga Bernardus

Zo gaan wij te werk:

Benieuwd naar onze werkwijze? Je leest het hieronder. Zo weet je precies wat je te wachten staat. 

Wij sturen jou geheel vrijblijvend een offerte

Akkoord? Dan plannen wij samen de verhuizing in

Ons team helpt jou van A tot Z bij de verhuizing

Pas als jij tevreden bent is de verhuizing afgerond

Vraag vrijblijvend een offerte aan